Uneix-t'hi!

Dins d'aquest grup podeu compartir informació, coneixements, experiències, fotos... tot allò que vulgueu amb la resta d'equips impulsors dels diferents centres. 

És un espai per fer comunitat que ens ajuda a veure que no estem sols en aquest camí i que molts cops ens enfrontem als mateixos reptes i inquietuds. També ens permet descobrir noves dinàmiques que potser podríem aplicar al nostre centre o mostrar als altres centres dinàmiques que estem duent a terme.

Entre tots i totes fem créixer aquesta comunitat!

1754 Impulsor
Uneix-te a nosaltres!

Mur de comentaris dels impulsors

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Comentaris

 • Hola,

  a l'escola Jovellanos, situada al barri del Baix Guinardó de Barcelona, ja fa un parell d'anys que formem part de XpC i enguany ha arribat el moment de crear el grup impulsor.

  Som un total de 18 mestres voluntàris/es que volem donar un gir a la nostra escola, aquest any tenim un mentor que ens està ajudant a prioritzar les accions a fer.

  De moment, la nostra acció estarà enfocada en dues línies: una de canvi metodològic i una segona línia de fer-nos visibles als barris on som.

  Les xpc ens estan ajudant perquè aporten reflexió al claustre i m'agradaria que aquest espai pogués aportar idees sobre com heu impulsat els canvis de transformació pedagògica a les vostres escoles o com ho esteu fent.

  Per a mi, l'equip directiu ha d'estar 100% implicat en el procés de canvi i com a ED tenim la responsabilitat de donar suport el grup impulsor i fer que cada mestre es senti escoltat, reconegut i valorat en la seva tasca educativa.

   

   

   

 • Crec que aquest moviment de canvis i innovacions metodològiques s'està generalitzant i totes les escoles ens estem implicant. 

  Ajuden molt tots els ímputs que ens feu arribar i totes les reflexions que s'impulsen des de Xarxes.

 • Bones a totes i tots

  A l'Escola Nova de Maçanet de la Selva ja fa un temps que estem en procés de canvi. Aquests any millorem aspectes metodològics, també organitzatius i aprofundim en l'avaluació.

  Tenim a la comunitat molt engrescada. Ens donen idees i ens ajuden a portar-les a terme.

  Mantenim la  il·lusió del primer dia, ara fa vuit anys d'inici del projecte d'innovació al centre a través d'un somni.

 •  Bon dia companyes i companys impulsats!

  A l'escola Montagut de Sta Susanna ens lliguem la manta al cap i comencem el procés de millora educativa, sensibilitzant claustre i amb la fita de consensuar una visió de centre al llarg d'aquest curs. 

  L'any anterior ens va passar volant i no vam aconseguir-ho. Aquest any hem prioritzat, creat un espai setmanal de trobada del grup impulsor i hem establert uns objectius i calendari d'accions al llarg del curs. 

  A veure si ens enlairem o ens la fotem XD

 • Hola impulsors i impulsores!
  Veig que les comunicacions al mur no ens arriben pel correu electrònic, potser estaria millor fer un fòrum en forma de debats, no? Així et pots "subscriure" al debat que t'interessa i que t'arribi al correu. Què us sembla? :)
  • Perfecte Boris!

   Tenim un espai per a forums dins aquesta web transformacioeducativa.cat o cal crear-lo?

    

   Xarxes de transformació educativa
   Comunitat de docents compromesos amb la transformació educativa.
   • Em refereixo a l'espai de fòrum que hi ha en aquest grup, centrat en temes relacionats amb els equips impulsors. En hi trobem!

    Xarxes de transformació educativa
    Comunitat de docents compromesos amb la transformació educativa.
 • A l'Escola Farigola del Clot estem en procés de canvi i des del curs passat hem fet canvis metodològics, principalment a Primària.
  Seguim...
  Bon Curs a tothom
 • Hola! Estem amb el procés amb les famílies! Després anàlisi del claustre, alumnes i famílies! Endavant! Bon curs a tothom!
  • Endavant Jordina! Compteu amb el recurs del Tret de sortida amb famílies, a més a més de les dinàmiques del Kit de la visió. Que us vagi molt bé!!
This reply was deleted.

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.