Obre un fil de conversa!

Tens alguna idea per compartit? Et preocupa algun tema? T'agradaria debatre alguna qúestió? Aquest és un espai obert de conversa, intercanvi i debat.

Endavant, estàs al fòrum dels impulsors i impulsores! 

Si vols seguir un debat obert, clica a "Envieu-me un correu quan hi hagi novetats" – Seguir

Visita virtual a l'Escola dels Encants

Igual que els infants de les nostres escoles, els docents també aprenem millor quan ho fem cooperant amb altres docents, ja siguin companys/es de claustre o d'altres centres. A través de la coneixença d'altres experiències, projectes educatius i visites a diferents centres ens podem inspirar per orientar el procés de canvi a la nostra pròpia escola o institut. Aquesta és una de les fortaleses del treball en xarxa!
 
Avui us obrim les portes per visitar, de manera virtual, un dels centres impulsors del programa: l'Escola dels Encants de Barcelona, a través d'aquest documental emès al Canal Futura de Brasil que forma part de la sèrie "Destino Educação - Escolas Inovadoras", que està disponible online a l’enllaç:  http://www.futuraplay.org/video/escola-dels-encants-barcelona-espanha/440101/
 
Esperem que aquesta visita virtual us inspiri!
 
Aprofitem per recordar-vos que al llarg d'aquest curs teniu l'oportunitat de visitar (ara sí, de manera presencial) algun dels centres de la mostra representativa del programa. A través d'aquestes visites podreu conèixer el procés de transformació que, com vosaltres, estan experimentant els centres de la mostra. Hem vehiculat les inscripcions a través de les direccions dels centres de les xarxes. Ja s'hi ha apuntat algú del vostre equip impulsor? Animeu-vos-hi!

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Enviar-me un correu electrònic quan em contestin –

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.