Obre un fil de conversa!

Tens alguna idea per compartit? Et preocupa algun tema? T'agradaria debatre alguna qúestió? Aquest és un espai obert de conversa, intercanvi i debat.

Endavant, estàs al fòrum dels impulsors i impulsores! 

Si vols seguir un debat obert, clica a "Envieu-me un correu quan hi hagi novetats" – Seguir

Bona tarda impulsors!

La setmana passada es van dur a terme dues edicions de la Jornada "Activem el canvi!": a Tarragona el dimarts i a Cardedeu el dijous.

Aquesta jornada pretén emmarcar els continguts del curs a les xarxes, i la durem a terme a un total de set punts del territori català. No us la podeu perdre! Us en vam explicar tots els detalls en aquest notícia, on hi trobareu tota la informació de llocs i dates.

Tant a Tarragona com a Cardedeu, vaig tenir el privilegi de compartir conversa amb l'Antoni Zabala i en Jaume Jornet a partir de les preguntes i comentaris que havien preparat els assistents en els grups de treball. Vam anar enllaçant conceptes com educació integral, escola orientadora o Rúbrica de canvi, amb d'altres relacionats amb la millora contínua, com cultura kata, provar per aprendre o l'Espiral d'indagació. Tot plegat, per anar traçant el mapa orientatiu per on transcorrerà la reflexió pedagògica i l'intercanvi entre els centres de les xarxes d'Escola Nova 21. 

Des d'aquí un agraïment a tots els que vau participar-hi, ja fos des de l'escolta ben activa, en el debat en grups, o interpel·lant directament els ponents en el torn final, vau fer possible una jornada ben inspiradora!!

Aquí en teniu algunes imatges d'aquelles dues primeres edicions.

 

 

Encara resten cinc edicions d'aquesta jornada: el 15 a Girona, el 18 a Lleida, el 23 a Barcelona, el 25 a Castelldefels i el 30 a Terrassa. Esperem tenir l'ocasió de poder-nos-hi trobar!

Abraçades!

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Enviar-me un correu electrònic quan em contestin –

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.