Mur de comentaris del teu espai personal

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Els comentaris estan tancats

Comentaris

 • Un plaer compartir aquest repte amb tots vosaltres.

  Mil gràcies

 • M'encanta formar part del teu cercle d'amics virtuals! I és fantàstic poder compartir personalment tanta il·lusió pedagògica al llarg dels anys i amb tanta gent "motivada", com diu l'Àstrid... Que per molts més!!!

 • Gràcies per compartir el teu temps i les teves paraules amb uns "motivats" com els "profes projectats":-)

 • Gràcies per l'add. Des de les sessions al Citilab per l'educat1X1 (ja fa una pila d'anys) que ens anem creuant per la vida. Un plaer.

 • Què puc dir que no t'hagi dit ja.

  És un plaer compartir projectes amb tu.

 • Encantada de treballar amb tu.
  Una abraçada

This reply was deleted.

Mur de comentaris de tota la xarxa

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Els comentaris estan tancats

Comentaris

 • Bon dia! 

  Seria possible tornar a veure la xerrada que va donar ahir la professora britànica Kathryn Riley? 

  Gràcies!

  Àngels

   

  • Benvolguda Àngels, 

   Potser ja ho vas trobar. A la pestanya "Recursos" trobaràs totes dues conferències de Kathryn Riley, la del 28 de gener i la del 24 de febrer: 

   http://transformacioeducativa.cat/recursos-recomanats

   Salutacions

    

    

   Totes les publicacions - Recursos recomanats
   Laboratori de transformació educativa Comunitats de centres Xarxes territorials de transformació educativa
 • Bona nit, voldria comentar que el fet d'apuntar-nos a la Xarxa va ser, una mica, dirigit pel nostre inspector ja que, des de l'equip directiu, no en veiem la necessitat donat que ja havíem engegat un procès de canvi metodoògic general força important des de fa anys.

  Després de dues sessions, he de dir que estic gratament sorpresa perquè tant la Victòria , com a dinamitzadora, els temes que es tracten en les sessions i la interacció amb altres companys/es de professió , són força interessants i ens alegrem molt d'haver-nos apuntat.

  Esperem que puguem gaudor força temps de la Xarxa.

  Moltes gràcies

  • Ens fa molt feliços que trobeu valor a les sessions de xarxa i al fet de pertnayer a les XxC

   Gràcies a vosaltres

   Victoria

 • A la meva escola hem començat amb els espais.

  Encara estem acabant de dissenyar els llocs, els materials,... però molt il·lusionada i amb moltes ganes!!!

 • Amb ganes de començar a dissenyar un espai de música a l'escola on tot@s les persones de la comunitat educativa s'hi sentin incloses, en primer lloc, s'hi sentin còmodes i sobretot hi trobin una estona de benestar personal. Cal trencar maneres d'ensenyar estereotipades i clàssiques per trobar un lloc en l'espai i el temps que permeti gaudir i crèixer com a persones. Un ambient, un espai, un racó...

 • Si ets membre de l'equip impulsor del teu centre, segur que t'interessarà seguir els debats del grup "Equips impulsors" i formar-ne part activa. T'hi esperem!

  Equips impulsors
  Comunitat de docents compromesos amb la transformació educativa.
 • Hola a tots i totes i bones vacances!

  La #TransformacióEducativa és una realitat i per això és súper important explicar que està passant i que és possible.

  Per això, tothom que tingui fotografies, vídeos o altres continguts sobre el canvi educatiu als vostres centres i entorns i que vulgui compartir amb nosaltres perquè en fem difusió si us plau que m'ho faci arribar al meu correu directament o compartint-me una carpeta de google drive (si no sabeu com es fa em podeu escriure i us ajudaré). Hem d'explicar i compartir la força d'aquest moviment!

  lola@escolanova21.cat

   

  Moltes gràcies per la vostra feina i el vostre entusiasme!

   

 • 34576559?profile=original

 • SUPERDOTATS, ALTES CAPACITATS I TALENTOSOS, ELS GRANS OBLIDATS 

  Així com hi ha una gran sensibilització social que protegeix el col·lectiu d'alumnat amb dificultats d'aprenentatge i/o poques capacitats cognitives, i que hi ha una llei que els empara; per contra, no existeix encara cap legislació relativa al col·lectiu d'Altes Capacitats, Talentosos i Superdotats com una minoria social que cal protegir. La consciencia social en aquest sentit és també pobre, així com la inexistència de campanyes de sensibilització social impulsades pels governs.

  Considero que els Educadors, Professors, Formadors, hauríem de promoure aquesta sensibilització social, ajudar a impulsar una llei que protegís aquest col·lectiu que aporten un patrimoni valuós a la societat i que fa avançar les cultures i civilitzacions amb el seu pensament i les seves capacitats. 

  No només quantitativament parlant, sinó també qualitativament, ¿Quantes adaptacions curriculars es fan cada curs per a estudiants talentosos/altes capacitats/superdotats? Quants claustres de professorat decideixen passar aquests joves de curs ? O saltar dos cursos de cop ? 

  Hi ha universitats a Catalunya, Espanya, Europa, disposades a acceptar aquests alumnes amb capacitat per fer un grau, -donat que comprenen els conceptes que s'hi estan treballant-, amb una edat inferior als 18 o 25 anys ?

  Per què mentre als Estats Units podem trobar 75 centres educatius on aquests alumnes poden estudiar a Espanya, -tot i que hi ha centres concertats, privats, i públics amb projectes o aules específiques a nivell d'institut- no hi ha centres educatius exclusius o especifics per acollir-los ni aules a la universitat preparades per cursar graus?

  Confio que la feina feta per alguns instituts es concreti amb el pas a la universitat, que si bé ja acull aquests estudiants als campus de juliol, pugui també fer-ho als estudis de grau. D'aquesta manera evitaríem molt de fracàs escolar.

   

    

   

   

This reply was deleted.

Estic vinculat professionalment i emocionalment a l'Institut-Escola Les Vinyes, un centre de la Xarxa d'Instituts Innovadors de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.

He estat impulsant amb tots vosaltres el Programa Escola Nova 21, una aliança per transformar les escoles catalanes en un sistema educatiu avançat.

Ara em dedico a ajudar a les persones a aprendre. Però no a infants i joves, sinó a docents, directius i institucions educatives.

Més coses meves a la web professional. :)

@lamirada

 

 

Sobre mi

Centre educatiu

Equip Escola Nova 21


Població

Sant Quirze del Vallès


Web del centre (si s'escau)

https://ielesvinyes.net/


Web personal (si s'escau)

https://boris.lamiradapedagogica.net/


Etapa educativa

infantil, primària, secundària


Perfil professional

professor


Centre d'interès preferent

propòsit educatiu, pràctiques avançades, avaluació, organització escolar, reflexió pedagògica, competències, metodologies, gestió del canvi, comunitat educativa, recursos, funció directiva, lideratge pedagògic


Presentació personal

Hola amics! Estic aquí per aprendre i contribuir. Gràcies per ser-hi!


La meva activitat

A Boris Mir li agrada la publicació feta a Infografia Els 7 Principis de l'aprenentatge per Begonya Folch
30 de May.
A Boris Mir li agrada la publicació feta a Interview with Professor Andy Hargreaves per Begonya Folch
1 de May.
A Boris Mir li agrada la publicació feta a Com és una escola on tothom sent que hi pertany? Webinar de Kathryn Riley per Equip Transformació Educativa
19 de Feb. de 2021
INÈS CARRASCO PASCUAL i Boris Mir ja són amics!
23 de Sep. de 2020
Eva Palau Batlle i Boris Mir ja són amics!
27 de Jul. de 2020
Boris Mir commented on Mercè Mas i Ferrer's blog post Sessió 19 -plenària de Xarxes per al Canvi in Punt de trobada de Xarxes per al canvi
"Moltes gràcies a totes i tots per la gran feina, realment tanquem una etapa molt potent i desitjo que en pugueu obrir una altra.
Malgrat la situació que estem vivint, vull felicitar a tothom per aquesta iniciativa, celebrar la feina de l'equip de…"
17 de Jul. de 2020
Boris Mir comentari a Boris Mir 's entrada al bloc Més virtuals que mai, el viatge continua
"L'equip de mestres de l'escola Congrés Indians de Barcelona ha escrit unes reflexions sobre com afavorir que els infants comprenguin el que està passant i li puguin donar sentit a l’experiència de confinament. Han elaborat un document que us…"
17 de Mar. de 2020
Caridad Ruiz Martinez comentari a Boris Mir 's entrada al bloc Més virtuals que mai, el viatge continua
"Moltes gràcies Boris per la informació. Es ara el moment de posar en pràctica la nostra capacitat d'adaptació i creativitat per seguir endavant i realitzant la nostra tasca diària."
17 de Mar. de 2020
Domitila Viñas i Rodríguez comentari a Boris Mir 's entrada al bloc Més virtuals que mai, el viatge continua
"Moltes gràcies pel teu missatge, Boris. En aquests moments cal mantenir la serenitat, anar treballant en la mesura de les possibilitats que tinguem i per damunt de tot, cuidar-nos molt per aturar aquesta pandèmia. "
16 de Mar. de 2020
Boris Mir ha publicat un
En nom de totes les persones que formem part d'aquesta xarxa - mestres, formadors, facilitadors, serveis educatius, agents locals... - us volem fer arribar una salutació i el desig que estigueu bé, amb serenitat i bon ànim per abordar la complexa…
16 de Mar. de 2020
Boris Mir ha publicat un estat
13 de Mar. de 2020
Boris Mir i Mireia Soler ja són amics!
6 de Mar. de 2020
Boris Mir comentari a Lola Martínez Sala 's entrada al bloc El sentit d'Escola Nova 21 en vídeo
"Totalment d'acord amb la Lola: gràcies per obrir els vostres centes, per explicar les vostres experiències i fins i tot per posar-vos davant d'una càmera o d'un/a periodista!
I afegeixo que també gràcies a la Lola aquest programa ha tingut un ressó…"
15 de Dic. de 2019
A Boris Mir li agrada la publicació feta a El sentit d'Escola Nova 21 en vídeo per Lola Martínez Sala
15 de Dic. de 2019
Boris Mir liked MIREIA XORTÓ PRADOS's blog post Diferències entre "personalització", "diferenciació" i "individualització" in Punt de trobada de Xarxes per al canvi
21 de Oct. de 2019
A Boris Mir li agrada la publicació feta a 26 d'octubre cloenda final d'Escola Nova 21. Ja us hi heu inscrit? per Equip Administració
3 de Oct. de 2019
Més...

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.