Obre un fil de conversa!

Tens alguna idea per compartit? Et preocupa algun tema? T'agradaria debatre alguna qúestió? Aquest és un espai obert de conversa, intercanvi i debat.

Endavant, estàs al fòrum dels impulsors i impulsores! 

Si vols seguir un debat obert, clica a "Envieu-me un correu quan hi hagi novetats" – Seguir

Activem el grup d'equips impulsors

Hola impulsors del canvi!

Aquest curs activarem aquest grup de la Xarxa Digital com a espai d’informació i de comunitat entre tots aquells docents que formeu part dels equips impulsors del canvi als centres.

En aquest espai compartirem recursos i idees que pensem que poden enriquir el procés de canvi del vostre centre, començant per les diverses eines i documentació que anem generant com a programa, així com d’altres recursos externs inspiradors i motivadors.

A més a més també esperem que sigui un espai per generar connexions entre vosaltres a mesura que aneu detectant interessos comuns amb altres membres del grup. Animeu-vos a fer bullir l’olla!

Com sabeu, el procés de canvi d’una organització està molt estudiat i analitzat pels experts, així que, quan ens el plantegem a nivell de centre educatiu és recomanable que tinguem en compte què en diu la recerca: les fases que cal preveure, els elements sobre els quals actuar, com implicar-hi totes les persones de l'organització… I en aquest procés, el vostre paper de guies és clau!

Per això, per començar us compartim un parell de recursos relacionats amb la vostra funció com a impulsors del canvi al vostre centre:

  • Un llibre imprescindible: Kotter, J. P. & Rathgeber, H. (2006). Our Iceberg Is Melting: Changing and Succeeding Under Any Conditions. New York: St. Martin's Press.
  • Un vídeo inspirador: “L’elefant, el genet i el camí”, un vídeo de 2min que explica la paràbola de l'elefant, el genet i el camí, que representen tres elements clau en què han d’incidir tots els processos de canvi: el racional, l'emocional i l’entorn.

Convideu tots els companys i companyes del vostre equip impulsor a unir-se al grup!

Moltes gràcies pel vostre compromís amb la transformació educativa, seguim connectats per aprendre, provar, millorar i transformar!

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Enviar-me un correu electrònic quan em contestin –

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.