Mur de comentaris!

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Els comentaris estan tancats

Comentaris

 • A descansar, que el viatge continua després de la tercera i última formació intensiva d'estiu de la #mostraEN21!

  Abraçada i bones vacances a totes i tots!

   

  El viatge continua! - Tercera i última Escola d’Estiu de la Mostra representativa d’Escola Nova 21
  La primera setmana de juliol va acollir, com els darrers tres anys, l’Escola d’Estiu de la Mostra representativa d’Escola Nova 21, una formació de tr…
 • Estem finalitzant les sessions de facilitació d'aquest curs. Esperem que hagin estat útil pel desenvolupament de les accions i el treball dels equips impulsors dels centres de la #mostraEN21.

  Gràcies a tots els equips impulsors per la vostra feina!

  .

  Una reunió de facilitació a l’Institut Pau Claris
  Les reunions de facilitació del programa Escola Nova 21 acompanyen els centres de la Mostra representativa en els seus processos particulars de trans…
 • Ei, amics i amigues de la mostra, heu vist que ja tenim sis instituts escola a la mostra!!!

  Institut Escola Costa i Llobera
  Institut Escola Francesc Cambó
  Institut Escola Mare de Déu del Portal
  Institut Escola El til·ler
  Institut Escola La Barnola (el proper curs!)
  Institut Escola Pepa Colomer (el proper curs!)

  Està claríssim que és un model de futur: hem d'aprofitar aquesta oportunitat per repensar i actualitzar la secundària. Som-hi!

 • Bon dia!

  Sóc l'Ana Nicolás de l'escola Edumar. Sóc especialista de música i actualment formo part de l'equip directiu del centre. 

  Amb ganes d'iniciar un procés de transformació educativa que pugui sacsejar el sistema educatiu en general.

   

  • Ana, per fer el curs de preparació de les residències, has d'anar a l'aula virtual.
   Ens trobem allí! :)

   Curs virtual: fase de preparació de les residències
   Comunitat de docents compromesos amb la transformació educativa.
 • Bona nit a tothom! M´ha agradat molt això de...."si tens pressa agafa el camí llarg", i aquí hi som, caminant endavant sense defallir, rectes i corbes però endavant i amb il.lusió. Gràcies Boris per la teva visita, paraules i força encomanadissa.

  • Gràcies a vosaltres per l'acollida!
   Junts treballant, aprenent plegats, fent possible el somni de la transformació de les nostres escoles.
   Som-hi! :)

 • L'Escola Santiago Ramón y Cajal sortim als mitjans de comunicació!!

  El passat 11 d’octubre la nostra escola va ser una de es protagonistes del programa Aula de la televisió local de L’Hospitalet de Llobregat, com a centre mostra de l'EN21.

  • Magnífica intervenció en el programa i, sobretot, gran feina en el centre.

   Moltes felicitats, ho recomano a tothom de la mostra. Un bon exemple!

 • Avui que tanquem el treball als centres i la formació intensiva, moltes gràcies a totes i tots els que vam estar a Proa per compartir i fer canviar i créixer l'educació al nostre país!

  Salut i bon estiu!

This reply was deleted.

La mostra representativa ha estat creada en base als percentatges existents al nostre sistema educatiu de distribució geogràfica, perfil socioeconòmic i grau de complexitat, així com de proporcionalitat respecte a les etapes de primària/secundària i tipologies diverses de centres (escola d’entorn rural, centre gran, titularitat, etc.).

L’objectiu és que el coneixement generat amb aquesta mostra de 30 centres pugui ser emprat per a generalitzar accions de transformació en tots els centres, un cop el programa finalitzi. Per tant, el programa no actua com un agent que ajuda a canviar una escola concreta, sinó com una suma d’esforços de centres i institucions per a treballar conjuntament en la generació d’aquest coneixement, a través de les accions que haurien de contribuir a iniciar de manera significativa la transformació de les 30 escoles que conformen la mostra.

Aquest grup està dedicat al desenvolupament de les accions en els 30 centres de la mostra. Tot i que és visible per tothom, per formar-ne part has de ser docent d'un centre de la mostra ja que la participació activa està orientada exclusivament als docents d'aquest conjunt d'escoles i instituts en aquesta fase inicial del programa. 

Gràcies per l'interès i la comprensió.

L'equip Escola Nova 21

489 Docents
Uneix-te a nosaltres!

Docents de la mostra

Ets un docent dels centres de la mostra? Vols formar part del grup? Deixa un missatge al mur de l'administrador del grup.

Aula virtual de la mostra

El curs de preparació de les residències de la mostra es realitzarà en un grup específic de la xarxa. Aquesta aula virtual està accessible a les persones que fan la formació.

AULA VIRTUAL

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.