Tret de sortida amb les famílies

Vídeo de l'experiència dels pares i mares amb la dinàmica "Tret de sortida amb les famílies"

La implicació dels pares i mares és imprescindible per al procés de canvi dels centres educatius. Per això, Escola Nova 21 treballa i realitza dinàmiques amb famílies per impulsar aquesta aliança tan necessària per a la transformació educativa. 

Aquest vídeo mostra l'experiència dels pares i mares de l'Escola Edumar de Castelldefels amb la dinàmica "Tret de sortida amb les famílies" on es mostren les diferències entre el sistema tradicional transmissor i un aprenentatge actiu i dinàmic basat en els7 principis de l'aprenentatge de la OCDE

Kit "Tret de sortida amb les famílies"

Aquest kit s’emmarca dins el conjunt de recursos que el programa Escola Nova 21 ha generat amb l’objectiu de reflexionar sobre la necessitat i l’oportunitat de la transformació educativa als centres. En concret, el document “Tret de sortida amb les famílies” proposa una sèrie d’orientacions, recursos i dinàmiques per informar i involucrar les famílies en l’inici del procés de canvi que viuran els centres adherits al programa Escola Nova 21.

Podeu descarregar el kit fent click sobre la imatge o aquí: http://bit.ly/kitfamilies

Dinàmica "Tret de sortida amb famílies" a Escola L'Era de Dalt (2017)

Boris Mir, Director adjunt del programa Escola Nova 21, va dinamitzar la sessió amb famílies a l'Escola L'Era de Dalt, seguint les indicacions facilitades al kit. 

Festa d’inici de la Cocreació del pati - IE Les Vinyes

 

Ja has fet la dinàmica? Comparteix la teva experiència

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Els comentaris estan tancats

Comentaris

  • El passat dia 31 de maig, la nostra escola Santiago Ramón y Cajal de L'Hospitalet, va realitzar el kit de la visió amb les nostres famílies. Va ser tot un èxit de participació i implicació, tenint present que som una escola de màxima complexitat.

    Aquí us deixem el vídeo que resum la nostra gran i satisfactòria experiència.
    https://youtu.be/2Y6byLPqP2w
This reply was deleted.

Kit "Tret de sortida amb les famílies"

Presentació per conduir la dinàmica "Tret de sortida amb les famílies"

Annex 1- 1a part de la sessió: Els 7 principis de l'aprenentatge

Annex 2 - Com aprenen els nostres fills?

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.