Tots els articles (5)

Ordenar per

Aquest recurs s’emmarca dins del conjunt de recursos que el programa Escola Nova 21 ha generat per a reflexionar sobre la necessitat i oportunitat de la transformació educativa als centres. En concret, el recurs s’inspira en la dinàmica anomenada “Per què volem canviar” que es va dur a terme en les primeres trobades de les xarxes locals d’aprenentatge col·laboratiu.

A través de la dinàmica per a les comunitats educatives (claustres, infants i joves, famílies) dels centres que es proposa en aquest recurs es pretén contribuir a la sensibilització de la comunitat educativa sobre la necessitat i l’oportunitat que suposa el canvi educatiu i, alhora, inspirar tota la comunitat educativa en la reflexió sobre quin ha de ser el propòsit de l’educació.

 

Descarregueu el recurs:

2229885251?profile=RESIZE_710x

La crítica és una pràctica àmpliament estesa, i molt saludable en els espais i formes adequades on ha de tenir lloc.Per tal de fer un feed-back que obtingui resultats, una bona crítica constructiva, és important generar un clima de confiança i confort, i assegurar que l’altre està en disposició de rebre-la. 

A continuació trobareu un recurs que us ajudarà a oferir una crítica constructiva. Feu click sobre la imatge per descarregar-lo:

 

1517414863?profile=RESIZE_710x

A continuació trobareu una presentació dels rols de facilitació.  Us permetrà definir rols en un equip per acomplir les objectius que aquest equip es plantegi.

 

Per descarregar tota la presentació feu click sobre la imatge:

1499464761?profile=RESIZE_710x

Quan parlem de Transformació Educativa sovint parlem de la necessitat d'adoptar una mentalitat de creixement. Però com la definim?

Us convidem a fer servir aquest recurs i fins i tot a penjar aquest pòster a la sala de mestres per tenir-ho present.

 

Si feu click sobre la imatge podreu descarregar el pòster.

 

1499359901?profile=RESIZE_710x

 

Aquesta és la traducció d'una cançó de barri sèsam que parla de la importància de "deixar anar l'aneguet". La seva finalitat és dir-nos que per aprendre coses noves, n'hem de desaprendre de velles i també que has de PRIORITZAR.

 Podeu descarregar-la aquí:

1498243446?profile=RESIZE_710x

I sentir-la aquí:

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.