Aquest recurs s’emmarca dins del conjunt de recursos que el programa Escola Nova 21 ha generat per a reflexionar sobre la necessitat i oportunitat de la transformació educativa als centres. En concret, el recurs s’inspira en la dinàmica anomenada “Per què volem canviar” que es va dur a terme en les primeres trobades de les xarxes locals d’aprenentatge col·laboratiu.

A través de la dinàmica per a les comunitats educatives (claustres, infants i joves, famílies) dels centres que es proposa en aquest recurs es pretén contribuir a la sensibilització de la comunitat educativa sobre la necessitat i l’oportunitat que suposa el canvi educatiu i, alhora, inspirar tota la comunitat educativa en la reflexió sobre quin ha de ser el propòsit de l’educació.

 

Descarregueu el recurs:

Equip Escola Nova 21

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.