Xarxes per al canvi

Què són les Xarxes per al canvi

 

El Programa Xarxes per al canvi neix el gener de 2017 liderat pel Consorci d’Educació de Barcelona i com a resultat del conveni de col·laboració amb el Programa Escola Nova 21, l’Associació de Mestres Rosa Sensat i l’ICE de la UAB, una aliança clau en el context d’innovació educativa que viu la nostra societat.

 

Els quatre agents educatius sumen esforços per la innovació i assumeixen el compromís de treballar junts en el període 2017-2020 amb l’objectiu d’aconseguir un sistema educatiu equitatiu que promogui per a tots els alumnes una experiència educativa inclusiva, empoderadora i de qualitat. 

Les 21 xarxes de centres de la ciutat de Barcelona treballen amb responsabilitat en la millora contínua del propi centre i dels aprenentatges del seu alumnat, el desenvolupament professional del professorat, la col·laboració entre centres educatius i la indagació col·lectiva, un context que aporta coherència al sistema de valors que construïm i compartim i que ens cohesiona davant els reptes globals que enfronta l’escola i la societat.

 

 

 

 

Incorpora't a la teva xarxa!

Cada centre del programa pertany a una xarxa. Busca la xarxa corresponent al teu centre educatiu i uneix-te a la teva xarxa. T'hi esperem!

Esteu a la secció dels centres que formen part del programa Xarxes per al canvi. Vine al punt de trobada dels docentes dels centres de Barcelona.

Visita la web de xarxes per al canvi per informar-te millor d'aquest programa. 

Twitter sobre les xarxes

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.