Recursos recomanats

Les espirals d’indagació (Spirals of Inquiry)

Les espirals d’indagació (Spirals of Inquiryés una metodologia de canvi que es proposa com a eina principal de transformació per als centres educatius que formen part de les xarxes locals de transformació educativa.

Les espirals d’indagació és una metodologia per plantejar progressivament canvis destinats a millorar l’aprenentatge dels alumnes, i que encaixen amb els 4 eixos de l’horitzó comú de canvi: aprenentatge competencial, pràctiques d’aprenentatge fonamentades, avaluació i organització.

La metodologia ens fa passar per diferents fases on primer ens fem preguntes, recollim dades, ens enfoquem en una part, partim d’una hipòtesi, dissenyem petites millores, les apliquem, i comprovem els resultats.

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.