Sessió 19 -plenària de Xarxes per al Canvi

Sessió 19 -plenària de Xarxes per al Canvi
 
Arribem ja al final de la primera etapa del programa Xarxes per al Canvi.
 
Hem fet un bon recorregut gràcies a la motivació i a la dedicació que tothom hi ha abocat i us n'agraïm, fermament, el compromís pres per avançar en la transformació educativa de la ciutat.
 
Us compartim els vídeos de la sessió 19 - plenària de Xarxes per al canvi que va tenir lloc el dilluns dia 6 de juliol. 
Si ho preferiu, també podeu visionar la gravació completa de la sessió > https://youtu.be/1MW7M-edZxc
 
 
Volem encoratjar-vos a seguir fent xarxa orientant-nos pel propòsit d'aprendre des dels valors que han d'impulsar tota societat que es vulgui dir democràtica.
 
Us desitgem que passeu unes bones i merescudes vacances i ens retrobem al setembre.!
 
Salutacions!
 
 
Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Comentaris

  • Moltes gràcies a totes i tots per la gran feina, realment tanquem una etapa molt potent i desitjo que en pugueu obrir una altra.
    Malgrat la situació que estem vivint, vull felicitar a tothom per aquesta iniciativa, celebrar la feina de l'equip de facilitadores de xarxes i el compromís de moltes escoles i equips impulsors amb una educació de qualitat.
    El viatge continua, espero retrobar-vos en altres projectes i iniciatives, sempre a favor dels nostres infants i joves i dels equips docents de la ciutat.
    Enhorabona i bones i ben merescudes vacances!!
    Boris
This reply was deleted.

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.