INSCRIPCIÓ 55ª ESCOLA D'ESTIU : EDUCAR EN TEMPS DE REVOLTES

La 55a Escola d’Estiu de Rosa Sensat: Educar en temps de revoltes, tindrà lloc del dilluns 6 a divendres 10 de juliol i constarà de 14 propostes formatives de 15 hores cadascuna, repartides en dos torns de matí i de tarda. Totes elles han estat creades i dissenyades en equip  i pensades per a totes les etapes educatives. Uns espais de reflexió i d’inspiració per millorar i (re)evolucionar  la  pràctica educativa.

La majoria de les propostes s’han teixit al voltant del que hem anomenat eixos transversals: 

  1. La força dels equips. Aprendre amb els altres per construir noves solidaritats;
  2. Despatriarcalitzar l’educació
  3. Escola i emergència climàtica.

El programa l’emmarquem amb 5 conferències matinals de la mà d’expertes com Yayo Herrero, Ingrid Guardiola, Begoña Román, Digna Couso, Carme Grimalt o Miren Etxezarreta, i un cinefòrum pel divendres 10 que ens marcarà el final de l’escola, de la mà de Pack Màgic.

5507448468?profile=RESIZE_710x

Em vull matricular! Com ho he de fer?

Les inscripcions ja estan obertes per a tothom. Pots cursar un o dos blocs formatius: un bloc de matí (15h), un de tarda (15h), o un de cada franja per fer dos blocs formatius al matí i la tarda(30h).

 Decideix en funció de les teves ganes i temps, el preu no varia!

A continuació pots consultar l’oferta formativa que posem a la teva disposició. Un cop t’hagis inscrit l’equip de formadors es posarà en contacte amb tu al llarg de les properes setmanes per donar-te més detalls del desenvolupament de les formacions virtuals. Si tens algun dubte, recorda que pots consultar les FAQ’S de l’Escola d’Estiu  o contactar amb el nostre equip de professionals, que estarà encantat d’ajudar-te. Recorda que per poder realitzar la teva matrícula has de registrar-te o crear un nou compte d’usuari.

 

                               +INFORMACIÓ

                                                                                    

                                        També a  @RosaSensat
Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.