Els centres ja teniu a la vostra disposició dos nous recursos que han de servir per a la reflexió i l'orientació del procés de canvi:

  • El kit “Most Likely To Succeed: necessitat i oportunitat de canvi”, que proposa fonaments teòrics, recursos complementaris, i dues dinàmiques per a la reflexió als claustres sobre el documental del mateix nom. Aquest Kit el podreu trobar a la xarxa digital, en aquesta adreça: http://xarxaescolanova21.cat/grups/debat-mlts
  • El document d'orientacions “Autodiagnosi: necessitat i oportunitat de canvi”, que contextualitza l'eina d'autodiagnosi que hem emprat en el procés de canvi del centre, i ofereix una dinàmica per a la reflexió als claustres a partir de l’informe d’autodiagnosi que cada centre ha generat. El podeu trobar, a la xarxa digital, en aquesta altra adreça: http://xarxaescolanova21.cat/eina-autodiagnosi

A més a més, hem programat una sessió de xat que farem a la xarxa digital el dimecres 17 de maig a les 18h per parlar del Kit i del documental.

Veniu i comentem tots plegats! :)

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Equip Escola Nova 21

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.