Primeres trobades de les xarxes locals

Des del 14 de març, algunes xarxes locals ja han començat a fer trobades presencials. Les Xarxes per al canvi -a Barcelona- han estat les primeres en iniciar l’activitat.

Les Xarxes per al canvi són el resultat d'un acord entre el Consorci d’Educació de Barcelona, Escola Nova 21, l’ICE de la UAB i l’Associació de Mestres Rosa Sensat per sumar diferents iniciatives en un projecte conjunt d’innovació educativa per a la ciutat de Barcelona, que es tangibilitza en 19 xarxes locals.

A continuació, podeu veure un resum dels tweets i imatges d'aquestes primeres trobades. 

Les properes setmanes seran molt intenses i amb moltes trobades presencials de les xarxes locals. A la demarcació de Barcelona, les xarxes del Vallès Occidental, Garraf, Berguedà, Bages, Maresme, Vallès Oriental, Anoia i Delta del Llobregat inicien el seu camí d’aprenentatge compartit. I també és el cas de les xarxes de les demarcacions de Tarragona, Girona i Lleida. Emprenem doncs aquest viatge per al canvi educatiu a Catalunya.


Us ho anirem explicant!

 

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Equip Escola Nova 21

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.