Aquest migdia el Departament d'Educació l'Associació Catalana de Municipis, i la Federació de Municipis de Catalunya i Escola Nova 21 hem presentat l'acord per promoure les xarxes d'actualització educativa
 
- A través d'aquest acord les accions de canvi educatiu impulsades per Escola Nova 21 es lideraran des del Departament, en treball conjunt amb els municipis, al llarg del pròxim any i mig.  
 
- L’acord, que es vehicularà a través de la Comissió Mixta Departament d’Educació-entitats municipalistes, senta les bases per a una acció conjunta que articuli el procés d’actualització dels centres educatius a Catalunya, sota el lideratge del Departament. Com ja passa a la ciutat de Barcelona, ara les 60 xarxes locals de transformació educativa d’Escola Nova 21 arreu del país passaran a formar part de l’acció de les administracions públiques, amb el suport de l’equip del programa.
 
- L’any i mig de treball conjunt entre Departament, municipis i Escola Nova 21 servirà per a fer la transició entre l’existència del programa i les futures accions per actualitzar tot el sistema educatiu. Durant aquest temps, els processos de canvi del programa es mantindran, ara de la mà de professionals del Departament i dels municipis, per tal de transferir coneixements i procediments i validar-ne la seva utilitat i impacte.
 
Trobareu tota la informació a la notícia del web d'Escola Nova 21 i unarticle d'opinió de l'Eduard Vallory, director d'Escola Nova 21, al Diari de l'Educació
Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Equip Escola Nova 21

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.