Més virtuals que mai, el viatge continua

En nom de totes les persones que formem part d'aquesta xarxa - mestres, formadors, facilitadors, serveis educatius, agents locals... - us volem fer arribar una salutació i el desig que estigueu bé, amb serenitat i bon ànim per abordar la complexa situació que tenim a les nostres escoles i instituts en relació amb la pandèmia del Coronavirus.

Volem compartir amb vosaltres algunes referències en línia que us poden servir en aquests moments:

En aquesta pàgina, el Departament d'Educació anirà publicant les darreres novetats i instruccions. Feu-ne un seguiment, doncs.

Més enllà del tancament de tots els centres i serveis educatius del Servei d’Educació de Catalunya que ha ordenat el Departament, cada comunitat educativa decidirà com manté la comunicació, el suport a docents, infants, joves i famílies en aquests moments. Tanmateix, us convido a mantenir la serenitat i la calma, a ser rigorosos en les mesures de prevenció i confinament i a tenir cura de les persones, que és molt més important que qualsevol activitat docent, compliment d'objectius d'aprenentatge o necessitats de preinscripció...

Prioritzem: seguiu les mesures per aturar l'expansió del virus i cuideu-vos, cuidem-nos.

Una abraçada molt forta!

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Comentaris

 • L'equip de mestres de l'escola Congrés Indians de Barcelona ha escrit unes reflexions sobre com afavorir que els infants comprenguin el que està passant i li puguin donar sentit a l’experiència de confinament. Han elaborat un document que us enllaço. Són suggeriments que inviten a la reflexió que, tot i que pensats en clau d'escola, poden servir per a tothom.

  Cuideu-vos, mantingueu la serenitat i seguiu les recomanacions dels experts!

  Abraçada forta!

  .

  Escola Congrés Indians - Com ajudar als infants a comprendre i donar sentit a l'experiència.pdf
  Com afavorir que els infants comprenguin el que està passant i li puguin donar un sentit a l’experiència.
 • Moltes gràcies Boris per la informació. Es ara el moment de posar en pràctica la nostra capacitat d'adaptació i creativitat per seguir endavant i realitzant la nostra tasca diària.

 • Moltes gràcies pel teu missatge, Boris. En aquests moments cal mantenir la serenitat, anar treballant en la mesura de les possibilitats que tinguem i per damunt de tot, cuidar-nos molt per aturar aquesta pandèmia. 

This reply was deleted.

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.