Les xarxes emprenen el vol!

Aquesta setmana hi ha hagut un gran enlairament de les xarxes locals d’aprenentatge col·laboratiu! Una quinzena de xarxes han dut a terme la primera trobada a Girona, Tarragona, Terres de l’Ebre i comarques de Barcelona.

En aquesta primera trobada els centres hem compartit àgora de debat, tot establint els primers vincles com a xarxa i intercanviant expectatives de canvi, il·lusions i neguits. A més a més, hem reflexionat sobre la necessitat i el sentit del canvi, tot indagant sobre quins són els reptes globals del segle XXI, quins són els reptes que es trobarà un infant al llarg de la seva vida i, en definitiva, reflexionant sobre què ha d’aportar l’escola a la vida d’una persona.

Escoles de primària, instituts de secundaria, públics i concertats, s’han assegut en cercle tot iniciant un camí compartit, en la boira però amb el rumb ben fixat, per tal de contribuir com a centres, com a docents, com a xarxes a la transformació educativa per a un sistema equitatiu i de qualitat que garanteixi un aprenentatge competencial i globalitzat per a tots els infants.

I aquest enlairament de les xarxes tot just és el començament d’un moviment... d’un viatge per a un sistema educatiu avançat!

Aquí teniu algunes imatges de les trobades:

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Equip Escola Nova 21

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.