El valor de l'aprenentatge entre centres

Més de 600 docents de gairebé 200 centres educatius d’arreu de Catalunya estan visitant els 30 centres de la mostra d’Escola Nova 21. Processos participatius per crear una nova visió de centre, Espirals d’Indagació, Productes Mínims Viables (PMV) i dinàmiques per a sensibilitzar les famílies sobre la necessitat de transformar l’escola són algunes de les accions que la Mostra està compartint amb els centres de les xarxes.

Un gran valor d’aquestes visites és que s’ha posat de manifest la potència de l’aprenentatge entre centres, també impulsat des de les xarxes d’Escola Nova 21. Generar espais en que centres que tenen un propòsit comú - el canvi educatiu - poden compartir bones pràctiques i aprenentatges, possibilita que puguin avançar en els respectius processos de canvi.

Us deixem aquest article sobre les visites als centres de la Mostra i, alhora, us animem a participar a la nova ronda de visites que obrirem durant el mes de gener!

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.