El sentit d'Escola Nova 21 en vídeo

Per tancar el programa hem recollit la història i el sentit d'Escola Nova 21 en una breu peça documental que ens agradaria molt que veiéssiu, comentéssiu i compartíssiu als centres i a les xarxes socials.

 

Aprofito per agraïr a tots aquells i aquelles que durant aquests tres anys ens heu fet més fàcil la divulgació de la transformació educativa, la tasca comunicativa ha estat clau per posar sobre la taula la necessitat de canvi. Gràcies per obrir els vostres centes, per explicar les vostres experiències i fins i tot per posar-vos davant d'una càmera o d'un/a periodista. Tant de bo tinguéssim temps per donar-vos a conèixer a tots/es perquè sou els protagonistes reals d'aquest programa.

 

#elviatgecontinua!

 

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Coordinadora de comunicació - Escola Nova 21

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Comentaris

  • Totalment d'acord amb la Lola: gràcies per obrir els vostres centes, per explicar les vostres experiències i fins i tot per posar-vos davant d'una càmera o d'un/a periodista!

    I afegeixo que també gràcies a la Lola aquest programa ha tingut un ressó i una presència a les xarxes i mitjans més important del que hauria mai tingut. Gràcies, Lola!

    Ei, si no ho sabeu la Lola és la coordinadora de comunicació del programa, és a dir, la que ha fet que tota la moguda sigui comprensible i coneguda! :)) 

This reply was deleted.

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.