Comencem el curs! Com es transformen les escoles?

Comencem el curs! Com es transformen les escoles?

Com esteu vivint la transformació educativa al vostre centre? Quins canvis s'estan produint a la vostra escola o institut? Us heu trobat obstacles pel camí? Com us ho heu fet per superar-los? Quines emocions us produeix tot plegat?

Compartir  les històries de transformació dels centres, entre els centres i entre tota la comunitat educativa en general és molt important per adonar-nos que no estem sols, i que el que vivim també ho viuren altres, les alegries i les frustracions. Difondre aquestes històries ens ajuda a sensibilitzar sobre la necessitat de canvi i sobre el per què de tot plegat.

En aquesta línia, fa uns mesos que, a El Diari de l'Educació, diveros directors, directores i membres del claustre d'alguns centres han començat a explicar les seves històries de canvi, per donar a conèixer les seves petites victòries, les seves decepcions, les seves experiències, els seus grans canvis, i les seves emocions i necessitats.

Us deixem una llista d'aquests articles a continuació:

 

I la vostra, com és la història de transformació del vostre centre? Si la voleu compartir contacteu amb lola@escolanova21.cat

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Coordinadora de comunicació - Escola Nova 21

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.