Activem el canvi!

Com ja deveu haver rebut per altres canals, aquest mes d’octubre iniciem el curs a les xarxes amb la Jornada “Activem el Canvi!”, que durem a terme en 7 punts diferents del territori català. En aquest enllaç trobareu tota la informació dels llocs i dates de cada edició, i sobre com inscriure-us-hi.

Serà una jornada en la qual comptarem amb l’Antoni Zabala, pedagog, en Jaume Jornet, assessor d’organitzacions, i la Lorena Becerril, professora a la UOC, per a que ens ajudin a emmarcar els grans eixos de treball a les xarxes per aquest curs que tot just comença: 1) la concreció del marc d’escola avançada a través de la Rúbrica de canvi, 2) l’adopció d’una cultura de millora contínua en el centre que ens permeti generar petits canvis dels quals aprendre molt com a equips indagadors, per a, posteriorment, anar generant transformacions més grans al centre, i 3) l'Espiral d'indagació com a metdologia per al millora contínua en la pràctica educativa.

Animeu-vos a participar-hi! És una jornada pensada especialment per aquells que esteu impulsant el canvi en el vostre centre, per als que en teniu la voluntat i la determinació, i us hi dediqueu a fons, per als que estireu i motiveu el claustre a provar, aprendre, millorar i transformar la pràctica educativa a l’escola o l’institut, és a dir, per tots i totes vosaltres!

La transformació educativa no té aturador, us hi esperem! :-)

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.