Equip EscolaNova21's Articles (4)

La crítica és una pràctica àmpliament estesa, i molt saludable en els espais i formes adequades on ha de tenir lloc.Per tal de fer un feed-back que obtingui resultats, una bona crítica constructiva, és important generar un clima de confiança i confort, i assegurar que l’altre està en disposició de rebre-la. 

A continuació trobareu un recurs que us ajudarà a oferir una crítica constructiva. Feu click sobre la imatge per descarregar-lo:

 

A continuació trobareu una presentació dels rols de facilitació.  Us permetrà definir rols en un equip per acomplir les objectius que aquest equip es plantegi.

 

Per descarregar tota la presentació feu click sobre la imatge:

Quan parlem de Transformació Educativa sovint parlem de la necessitat d'adoptar una mentalitat de creixement. Però com la definim?

Us convidem a fer servir aquest recurs i fins i tot a penjar aquest pòster a la sala de mestres per tenir-ho present.

 

Si feu click sobre la imatge podreu descarregar el pòster.

 

 

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.