Anul·lació sessió 17 Xarxa per al Canvi 25

Benvolgudes i benvolguts,
 
Atès el comunicat del Departament d'Educació en relació al coronavirus,  https://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/sala_de_premsa/coronavirus , cal suspendre les activitats formatives entre centres fins a noves indicacions..  
 
"El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc."  
Això implicarà activitats de dinamització i de formació amb participació de professorat i/o alumnat de diferents centres.

Has de ser membre de Transformació educativa per afegir comentaris!

Join Transformació educativa

Enviar-me un correu electrònic quan em contestin –

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.