10 de Nov de 2017
  • 10 de Nov. de 2017 a 12:45pm
  • Ubicació: Escola Poble Sec
  • Activitat més recent: 27 de Oct. de 2017

Iniciem el segon curs del programa Xarxes per al Canvi, i ho fem amb molta il·lusió pel retrobament i també per la incorporació de 53 centres més de la ciutat als qui donem la benvinguda. Aquest mes d’octubre, hem fet unes sessions introductòries amb els centres incorporats aquest curs 2017/18 per compartir els eixos i principis clau que ens orienten en les propostes de millora.


Les noves incorporacions de centres han permès crear noves xarxes i reconfigurar-ne d'altres, per tal que siguin més coherents amb els criteris de territorialitat i zona educativa de proximitat que les van impulsar. Tot plegat, ha fet que l'inici de les sessions s'hagi ajornat fins ara.

Enguany les sessions seran comunes per les xarxes 5 i 20. A més, m'incorporo com a  dinamitzador, Artur Vidal, que acompanyaré i impulsaré els centres de la nova xarxa 20


Sessió 4
divendres 10 de novembre de 9:15h a 13:45h
Amfitrió: Escola Poble Sec
Pg Exposició, 1
934416807
escpoble-sec@xtec.cat
agora.xtec.cat/escpoble-sec

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.