KIT “Most Likely To Succeed": necessitat i oportunitat de canvi

Descarrega el Kit

Descripció del Kit

El Kit “Most Likely To Succeed: necessitat i oportunitat de canvi” proposa una metodologia per a la reflexió en els claustres a partir del visionament del documental Most Likely To Succeed.

Objectius de Kit

• Reflexionar sobre el model educatiu dels centres High Tech High per identicar els elements que serveixen d'exemples inspiradors per a la construcció de la nostra visió de centre.

• Aprofundir en els 4 eixos del marc d’escola avançada a través de l'anàlisi del projecte educatiu dels centres High Tech High. Obtenir informació rellevant sobre alguns aspectes clau, com ara: quins objectius es persegueixen, com s’entén l’aprenentatge, quin és el rol de l’alumnat, del professorat i de les famílies, quin tipus de metodologia es posa en pràctica o què implica aquesta organització de l’aprenentatge.

No es tracta, doncs, de prendre el model dels centres High Tech High com a referent amb voluntat de rèplica, sinó de veure quines idees ens ajuden a pensar conjuntament i com les relacionem amb la nostra realitat, per tal de plantejar-nos el nostre model d’escola, imaginar-ne un de nou i avançar en la seva construcció.

A qui va dirigit?

Aquest Kit està compartit, a través de la xarxa digital d’Escola Nova 21, amb tots els docents dels centres adherits al programa. Tot i això, recomanem que siguin els membres de l’equip impulsor del centre els que liderin la dinàmica i, per tant, els encarregats d'aprofundir en aquest document.

Grup de debat

Aquest és el grup de debat sobre el documental Most Likely to Succeed.

63 participants
Uneix-te a nosaltres!

Molts de vosaltres heu vist el documental o esteu a punt de veure'l. Molt de vosaltres heu fet la dinàmica del Kit MLTS al vostre claustre, o esteu a punt de fer-la.

Us animem a compartir reflexions, a fer preguntes, a penjar els resultats de les dinàmiques, a deixar per escrit els aprenentatges,...

Crear nou debat:

Nota: Has d'estar apunta't al grup per crear debats: apuntar-te aquí!

Trailer [EN]

Organitzar un visionament

Si voleu organitzar la visualització del documental al vostre centre o zona, podeu contactar amb info@escolanova21.cat

(Cada visionament té el cost de 250 euros).

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.