Fòrums

Presentació als membres de la comunitat de docents

Benvinguda,
Benvingut,

Celebrem que formis part d'aquesta onada de transformació de l'educació a la que el programa també vol contribuir! 
Per què no et presentes a la resta de companyes i companys?
Ens expliques qui ets i què fas al teu centre? Què podries aportar a la comunitat? 

Després de presentar-te, mira els grups i uneix-te a aquells del teu interès, dóna un cop d'ull als membres de la xarxa i convida'ls a ser els teus amics!

Una cordial salutació!

L'equip d'administració

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Enviar-me un correu electrònic quan em contestin –

Respostes

 • Hola a tothom, sóc la Cristina Martos, aquest curs tinc la sort de treballar a l'Institut Escola el Til·ler, com a tutora de 4t de primària. Començo aquest curs amb moltes ganes i il·lusió, motivada per conéixer diferents metodologies i maneres d'experimentar la renovació pedagògica. Preparada per el repte.

 • Bones, sóc la Sara mestra de l'escola Benviure de Sant Boi de Llobregat, en aquesta escola he fet una mica de tot, de tutora, de mestra d'educació física, de mestra de psicomotricitat, de mestra de reforç.... bé una mica segons les necessitats que han anat sorgint, la meva passío és el treball per racons i els projectes m'encanta descobrir i anar construint el coneixament d'aprop amb l'alumnat. Fer educació física em sebla un privilegi ja que és una moment on es poden descobrir moltes coses que a les aules són difícils de viure i veure, sempre he demanat que encara que fos tutora em permetessin de fer Ef al meu grup.

 • Hola

  Em dic Teresa Castelló de IE Mare de Déu del Portal de Batea. Sóc professora de Ciències socials (CLIL) i estic molt motivada per avançar en el camí de l'aprenentatge de noves metodologies que puguin ser inspiradores per alumnes i professors.M'encanta viatjar, conéixer diferents cultures i parlar amb gent diversa de la qual pugui aprendre.

  Comencem!!!

 • Hola, em dic Pilar de Cruz i sóc professora de l'institut Joan Oró

  I miro d'aprendre, d'observar, d'escoltar, de compartir, d'aportar...

  Continuem!

 • Bon dia,

  Em dic Sergi López, sóc mestre de l’Escola del Mar.

  1 abraçada!

 • Bon dia a tothom, em dic Pau i formo part de l'equip de l'Escola Tomàs Moro del barri de Canyelles, districte Nou Barris (Bcn). Aquest és el meu quart curs a l'Escola i estem treballant de valent per millorar-la, per tal de sentir-nos més orgullosos d'ella i per publicitar tot el que hi passa. Hi ha molts aspectes que estem desenvolupant en aquesta línia, i personalment, a banda de la meva tasca docent a les aules on entro i surto, perquè no sóc tutor i tinc implicació en quasi tots els cursos, jo m'encarrego d'incitar, moderar i coordinar un projecte que anomenem FEM ESCOLA, a través d'Escoles+Sostenible, des d'on estem duent a terme un camí de participació activa de la comunitat educativa amb reunions periòdiques on ja hi ha pres part: part de l'equip directiu i del claustre, on hi ha un mínim de 2 representants de cada classe (des de P3 fins a 6è), on participen algunes famílies (d'alumnes i d'ex alumnes) i on tenim en compte al personal de neteja, d'administració, de consergeria i de menjador. Les evidències de que això està funcionant són moltes, i us faré un llistat desordenat d'algunes de les idees que hem desenvolupat: pàgina web, canal de youtube, pàgina de facebook, twitter, millorar els espais on line de l'Ampa, hort escolar, dinamització de patis, realització de murals als murs exteriors, començar a reciclar, reinstaurar el dia de la fruita... I dins de cada idea hi ha moltes variables com la implicació d'un avi pagès, una mare d'ex alumne que té una empresa de producció d'horta especialitzada per restaurants d'alta cuina, la parella d'un mestre i un pare que són fotògrafs, la instal·lació d'un rocòdrom, adonar-nos que en el WC de nois no hi havia mirall i al de noies sí! uix :( , posar xarxes a les porteries, compartir el pati dels grans amb alumnes de primer i segon un dia a la setmana i reflexinar sobre l'opció de fer torns de pati per tal de millorar la convivència i jugar millor, parlar obertament del reciclatge que no fan alguns aules, el menjador i les dones de la neteja i buscar solucions animoses i factibles de del positivisme...

  Però sabeu què és el més meravellós de tot plegat? És veure com a la gent de la comunitat educativa (i sobretot als nens) els brillen els ulls quan senten que formen part d'aquesta història. Que fan història. Els alumnes perceben que les seves idees, opinions i crítiques són escoltades i, si s'escau, realitzades. I acabo amb una frase que va dir un alumne de sisè, en una de les primeres reunions que, per cert, es realitzen fora de l'horari de permanència dels mestres. El nen va dir: "ah! però que podem fer propostes per millorar el nostre cole i pot ser que es facin?"

 • Hola companys/es de viatge, sóc el Toni, que treballa a l'Escola Edumar. Actualment faig funcions de Cap i sóc mestre de Primària. M'agrada molt la meva professió, i per això estic interessat en saber, compartir i creure que aquest canvi d'enfoc, tant necessari, és POSSIBLE. Salutacions a tots i a totes les participants d'aquest camí transformador.

  Toni.

 • Hola sóc l'Ana mestra de l'escola Edumar de Castelldefels. Aquest curs faig P5. Molt contenta de poder fer les residències i aquest curs per poder compartir esperiències i nous reptes tots plegats.Amb moltes ganes de poder construir una nova escola. Salutacions 

 • Bona nit companys i companyes!!

  Primer de tot encantada de pertànyer a aquest grup de mestres que ens estimem i volem el millor pels nostres nens i nenes, la nostre escola, la nostra comunitat educativa..

  Fa 33 anys que treballo a ll'ensenyamentl Actualment sóc mestra de l'Escola Renaixença d'Els Hostalets de Pierola. Població petita de la comarca de l'Anoia.

  Passo els dies entre els meus nens d'Educació d'Infantil i Cicle Inicial fent pràctica Psicomotriu, suports i també de secretària de l'Equip Directiu.

  Autodidàctica en l'àrea TAC, des dels seus inicisi però sempre amb ganes d'innovar i ampliar coneixements a través de cursos.

  He vist passar l'ensenyament per moltes fases, etapes més creatives, etapes més "dirigidesd, però no per això he volgut perdre la essència: que els nens aprenguin i disfrutin aprenent.

  Oberta a innovar i aprendre dels errors.

  Bona tasca i som_hi!

  Nuria Palacios Chia

 • Hola sóc la Cristina Capel de l'escola del Mar.  Actualment estic a P5. 

  Estic molt contenta de poder participar en les residències i poder compartir amb totes vosaltres les experiències i expectatives que tenim. 

   

  Ja ens anirem trobant!

  Salutacions 

  Cristina 

This reply was deleted.

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.