Esdeveniments

5 de Jul de 2017
  • 5 de Jul de 2017 de 6:30pm a 8:00pm
  • Ubicació: Carrer del Carme, 47. Barcelona
  • Activitat més recent: 8 de Jun.

La Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, us convida a la Presentació del llibre Pedagogia, ara de Martí Teixidó, dr.

L’acte s’esdevindrà el dimecres dia 5 de juliol a les 18.30h a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47. Barcelona.

PROGRAMA DE L’ACTE

18:30 h. Obertura de l’acte A càrrec de Joandomènech Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans.

18:45 a 19:45 h. Diàleg sobre el llibre A càrrec de Marina Subirats. Sociòloga, gestora pública i política catalana. Martí Teixidó i Planas, autor del llibre

19:45 a 20:00 h. Copa-tastet i signatura d’exemplars

L’educació és un assumpte molt present en la vida pública del nostre país, Catalunya. Hom està d’acord que és un assumpte molt important i tothom hi diu la seva. En general, hom coincideix en la insatisfacció. En educació, no es poden donar receptes, sinó estructures de pensament. En aquesta obra breu se situa la pedagogia en la societat i temps actuals. Per a no reduir-la a teoria, s’aplica a una realitat, la societat catalana, però donant una estructura de fonamentació: principis, de pensament acceptant la complexitat: tensions, d’observació de la realitat: referents, i tot per a prendre decisions: accions, amb una perspectiva amplia: cultura. La intenció és que mestres i professors puguin fer-se amb un mapa mental clar per a establir la relació educativa amb els infants i joves i organitzar les situacions d’aprenentatge amb ciència pedagògica. Hi ha principis i reflexions fonamentades però les decisions i accions han de ser consistents internament i coherents amb la realitat.

PER TAL DE FER UNA CORRECTA PREVISIÓ, AGRAIREM CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A L’ACTE A TRAVÉS D’AQUEST APLICATIU.

http://www.iec.cat/jornades/LlibrePedagogia2017.asp

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.