Esdeveniments

21 de Nov de 2017
  • 21 de Nov de 2017 de 6:00pm a 8:00pm
  • Ubicació: Auditori del Convent dels Àngels
  • Activitat més recent: 30 de Oct. de 2017

Les aules estan canviant. Sentim dia rere dia paraules recurrents vinculades a la innovació educativa i sovint sentim la necessitat de dotar-les de contingut i entendre com les podem dur a la pràctica. Però hi ha quelcom que tots i totes compartim i és la voluntat constant d’aconseguir un aprenentatge més rellevant, rigorós i significatiu per l’alumnat

Aquesta és també la voluntat de l’anomenat Aprenentatge més profund o Deeper learning, un enfocament educatiu que busca generar situacions motivadores en les que l’alumnat crea nou coneixement, el connecta amb el món real i és capaç de liderar el seu procés d’aprenentatge, integrant la dimensió social i emocional amb èxit. 

Què us proposem? Un Edulab on podreu experimentar l’anomenat debat socràtic, una metodologia pedagògica que us permetrà viure en primera persona l’aprenentatge profund i la seva aplicació a les aules. Una aproximació al debat que treballa diferents elements del Deeper learningcom el pensament crític, el treball col·laboratiu, la comunicació efectiva, l’aprenentatge autodirigit.

Cal que vingueu amb moltes ganes i preparats per treballar i debatre en equips. Serà una gran oportunitat per a posar en comú els vostres reptes i buscar solucions noves amb d’altres professionals de l’educació i acompanyats per les persones expertes convidades al Camp Base del dia 14 de novembre. Us hi animeu? 

Guiaran la sessió Boris Mir Oriol Ripoll amb la participació de l’equip d’Educació Demà i professorat expert. 

Us esperem el dia 21 de novembre de 18 h a 20 h a l’Auditori del Convent dels Àngels. 

Acte obert però inscripció imprescindible

Enviar-me un correu electrònic quan rebi comentaris –

Has de ser membre de Xarxes de transformació educativa per afegir comentaris!

Join Xarxes de transformació educativa

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar els continguts propis d’aquest web, i només us demanem que difongueu les vostres creacions amb la mateixa llicència oberta i en reconegueu l’autoria i la font.